onsdag 20. februar 2013

Kveldstur med Padle i Nes

SEN23425

Onsdag kveld og egentlig skulle det vært bassengtrening i kveld, men avlyst på grunn av vinterferie. Derfor inviterte Padle i Nes til kosetur på Vorma i stede, det ble en kjempesuksessSEN23428

SEN23433

Vi ble hele 9 Kajakker på vannet denne kvelden, det er jo helt fantastisk også på en onsdags kveld :)
Bernt kom helt fra Hadeland og Gry i fra Sarpsborg, snakk om å reise langt for en kveldstur på Vorma.
Marianne er litt slik som meg, hun padler gjerne en tur alene. Så hun var på vannet lenge før vi kom og møtte oss ved Nordbyholmen, da hadde hun vært en tur oppe ved Svanefossen allerede.
Jeg var også litt tidlig ute og padlet litt rundt nede ved Vormsund, mens jeg ventet på di andre. Så bildene over er i det sola går ned og månen tar over, noe som ga et fint lys over elva.
Men det ble fort mørkt og dermed vanskelig å ta bilder, men har di fleste inne i hode mitt. Å se så mange kajakker som padler i måneskinn og frostrøyk, er et syn som vanskelig kan beskrives med ord.

SEN23437

Vi startet med drøyt 6-7 minusgrader og en tynn ishinne på vannet, akkurat tykk nok til å lage utrolig mye støy.

SEN23442

SEN23445

SEN23449

Målet for turen var Nordbyholmen og bålkos, ja en sånn god og sosial kveldstur. Lengden på turen er tilpasset en kveldstur på denne årstiden, lange turer må tas i helger med dagslys.

Uansett så ble dette et godt minne og en fantastisk opplevelse, padle med stjerneklar himmel om måneskinn.SEN23452

Ja også er jeg veldig glad i disse stundene rundt bålet, med grilling kaffe og annet snacks. Her deles historier og latteren sitter løst hos alle, tydelig at alle stortrives og glemmer dagens kjas og mas. Tror vi satt nesten et par timer rundt bålet, selv om gadestokken nok hadde krøpet et godt stykke lengre ned.
Vi var tilbake i Vormsund litt over 21 og da viste gradestokken 13-14 minus, men hva gjør vel det :)

Tusen takk til: Bjørn Ivar, Heidi, Gry, Frode, Marianne, Geir, Jørn, Bernt.
Dere har alle vært med å skape padleglede i kveld, en spesiell takk til Gry og Bernt som reiste langt for å bli med oss på tur denne kvelden.

 

Kanskje kommer det en mer fyldig rapport fra Padle i Nes :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar