torsdag 24. januar 2013

Padleglede på Aurlandsfjorden

 

Padleglede skal på tur :)

 


Jeg må fylle opp kalenderen min med padleopplevelser og har satt av første helgen i august, til en helt fantastisk tur i storslåtte omgivelser på vestlandet.
Da skal jeg padle i Aurlandsdalen, fra Flom til Gudvangen, en tur på 4-5 mil tror jeg. Planen er å overnatte en gang i løpet av turen, samt å kose seg masse.
Undredal må besøkes for geitost smaking, Stigen Gard og Beitelen for utsikten sin del. Og det er helt sikkert mye annet en bør få med seg på en slik tur, dette er ett av di vakreste stedene i Norge. Så om du har lyst, så er du hjertelig velkommen til å bli med.
Det er 2 mulige måter å padle denne turen på, den ene er slik. Sett en bil i Flom og en i Gudvangen, da padler du rundt og tar bilen tilbake. Jeg vurderer selv om jeg skal padle begge veier, siden jeg har ferie på denne tiden. Men har ikke bestemt meg helt for den løsningen enda, men sett av denne helgen og bli med.
Oppmøte fredag kveld (2 august) og padling 3-4 august, du må ha med eget telt og alt annet du trenger for en slik tur. Padleruten er relativt lett, men du bør være vant til å sitte i kajakken i mange timer. Det er ingen ledelse på turen, så alle er ansvarlig for egen sikkerhet og et felles ansvar for alles sikkerhet. Egenredning og kameratredning er et krav, kan du ikke dette så blir du heller ikke med.

Obs! det vil bli tatt mange bilder på turen og disse blir lagt ut på bloggen min i etterkant, er du sky og ikke vil på bilde? Da bør du vurdere en annen tur enn denne, jeg vil spre padleglede til alle og derfor må jeg også vise andre hvor fint det er:)
Mvh
Svein Erik

Påmelding her

Trenger du kurs for å kunne delta, så finner du det her: Padle i Nes

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Moro å se stadig nye mennesker slutte seg til denne herlige "bevegelsen" - også kalt padling..

  Det er og inspirerende for meg å følge andres padleblogger. Interessant å få glimt fra andre deler av landet, samt hva som opptar den enkelte padler. Vi er nok like forskjellige som resten av befolkningen, men selve padleinteressen forener oss.

  TAkk for at du finner min blogg såpass interessant at du vil følge den!

  Vennlig hilsen Nettpadler`n

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg prøver å følge med på flere blogger om padling,og fant din som en jeg vil følge med på. Artig å se hva andre opplever også gir det jo inspirasjon til egne opplevelser. Har blitt helt hekta på denne formen for "sport", den gir så mye tilbake :)

   Ha et fantastisk padleår :)

   Slett