tirsdag 15. januar 2013

Drøbaksundet med HERO


Søndag 13. Januar, ble vi (HERO) med Drøbak kajakk klubb på tur. Her møtte det også opp 2 fra Fredrikstad kajakk klubb, slik at vi ble syv stykker på denne fine dagen.
Hele turen er godt beskrevet av Jørn Hagen og kan leses på denne linken:
http://jllesblogg.blogspot.no/2013/01/drbak-13012013.html

Jeg skulle teste ut hvordan det var å bruke GoPro kamera på hode og har laget en film fra turen, resultatet ble som forventet. En litt slitsom film å se på, siden bilde blir så urolig. Men nå har jeg prøvd dette og kommer til å montere kamera tilbake på kajakken.

Filmen kan du titte på her, takk til alle som gjorde dagen så vellykket.

Drøbaksundet 13. Januar 2013

3 kommentarer:

 1. Men så artig at dere fikk se Hurtigruta akkurat når dere tok en tur til saltvatnet! :D Vel unt! Artig film, men du må jo ikke virre sånn med hodet når du har kamera der, ha ha ha. (Jeg ser selv på filmen fra min tur sist, at hjelmkamera neppe er beste ide for meg heller... Ytterst sjelden at jeg ser rett fram.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja der kan du se hvor virrete jeg er :)) Veldig moro at Hurtigruta kom og like etter at danskebåten hadde passert, da fikk vi se forskjellen på di to båtene. Hurtigruta virket faktisk ganske liten, i forhold til danskebåten. Men turen var i seg selv helt super og moro å treffe folk jeg ikke har møtt før. Nye kontakter knyttes og det frister å bli med her en annen gang også :)

   Slett
 2. Ble ikke så gæli som jeg trudde Svein Erik.
  Flott film :-)

  SvarSlett