mandag 25. mars 2013

Mestringsfølelsen

 

Padle i Nes har i hele vinter arrangert bassengtrening for oss, et tilbud mange av oss har satt stor pris på og gledet oss over.

SEN_9580

Det er skjelden en møter mennesker som er så opptatt av at andre skal lykkes, som denne mannen. Jørn gjør alt for at andre skal lykkes og har leid basseng på Frogner i hele vinter, bare for at vi andre skulle kunne trene. Og jeg må understreke at selv om dette er i regi av hans firma/enkeltmannsforetak Padle i Nes, så har han vært helt klar på at han ikke skulle tjene penger på dette. Ja jeg tror faktisk at han kanskje taper penger på det, eller om han er heldig går han i null.
Du skal lete lenge for å finne en slik entusiast, som kun har fokus på andres mestringsfølelse.

All honnør til deg Jørn, primus motor i HERO og den som passer på oss alle.

SEN_9554

Det å mestre sin egen kajakk er viktig, og gir oss grunnlag for å ta egne vurderinger når vi senere skal på vannet. Ofte vil man se at tur invitasjoner krever at man kan egenredning og kameratredning, har du lært og trent på dette i basseng og senere i sjø/elv. Da kan også du bli med på noen av di fantastiske turene som stadig blir arrangert.

Mestringsfølelsen kommer når du har klart din første egenredning eller kanskje første rulle, og du blir en tryggere/bedre padler etterpå.

SEN_9478

 

SEN_9536

SEN_9555

SEN23115

 En stor takk til Padle i Nes, som har gitt oss mestringsfølelsen.

 

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar