torsdag 11. april 2013

På tur med Krop 10. April

 

Jeg har vært her før, ja mange turer har det blitt til det fantastiske delta i nordenden av Øyeren. Med tilførsel av vann, både fra Glomma, Nitelva og Leira. Enda er mye av delta belagt med tykk is, noe som gir litt begrensede padle-muligheter. Men det har gått to dager uten padling nå, da må man finne på noe. Heldigvis har Krop startet opp med sine onsdags padlinger igjen og det fristet veldig med en tur i deltaet nå.

Frode hadde sendt sms til meg i går og lurt på om jeg var klar for litt padling, noe jeg selvsagt var:) Vi hadde begge sett på FB at Kjell hadde annonsert tur på Krop sine sider, så Frode spurte om vi kunne henge oss på. Kjell er ikke vanskelig og ønsket oss velkommen til å padle med dem, så derfor møtte vi opp på stasjonstranda litt før seks onsdag kveld.

Det ble et hyggelig møte med kjente og ukjente fjes, har jo ikke padlet med Krop siden i fjor sommer.

SEN24201

SEN24204

Vi blir syv som padler denne kvelden og Kjell viser vei, her er han nok bedre kjent enn noen annen. En kan jo bare undre over hvor mange timer og padletak Kjell har hatt i Delta, denne ildsjelen som er selve limet i Krop.

SEN24203

Det ble et vakkert lys denne kvelden, selv om solen ikke helt klarte å komme gjennom skyene.

SEN24205

Siden det ikke er mulig å padle alle steder enda, ble det noen snarveier over isen. Men da får en jo litt trening i å gå i land på isen og ikke minst en morsom sjøsetting etterpå:)

SEN24210

SEN24211

SEN24214

SEN24219

Det ble tid til en kort rast, bare for å drikke litt og hive i seg en kopp kaffe. Det var ikke lagt opp til noen lang rast, men greit å utnytte kveldslyset også. Gleder meg forøvrig til resten av delta blir isfritt, selv om deler av det er fredet en stund.

SEN24220

 SEN24224

 SEN24237

Har du aldri padlet i Øyeren og da spesielt i delta, da bør du sette av litt tid til å padle her. Ta eventuelt kontakt med Krop, så er det helt sikkert noen der som kan ta en tur med deg. Eller bli med på en av turene deres, en opplevelse du ikke kommer til å glemme.

 

Turen ble avsluttet på stasjonstranda litt før klokken ni på kvelden, et minne å ta med seg og nå er det bare å vente på neste eventyr.

Tusen takk til alle som var med og bidro til at turen ble så hyggelig, vi padles snart igjen.

Kart

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar